Vakantie met Efteling

Wat is er nu mooier dan een vakanie met Efteling toegang? Alle dagen van je vakantie gratis toegang op de Efteling en ook nog eens volwaardig overnachten, inclusief je favoriete Efteling figuren! Overnachten bij de Efteling is super leuk, en je kan kiezen uit meerdere locaties, van wat duurder tot een goedkope overnachting bij de Efteling.

Overnachten bij de Efteling

Blijf je dit jaar ook slapen in één van de hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen van de Efteling ? Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Eftelingen gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Er zijn vier verschillende keuzes om te overnachten bij de Efteling;

Voor alle accommodaties geldt dat je gratis toegang op de Efteling krijg bij een overnachting, dus ook bij een hotelovernachting. En verblijf je bijvoorbeeld een week in het vakantiepark, dan krijg je zelfs alle dagen gratis toegang op de Efteling!

Efteling aanbiedingen

Wil je zo snel mogelijk een bezoek brengen aan de Efteling en ook lekker blijven overnachten? Of liever alsvast boeken voor later ? Bekijk onze aanbiedingen en boek snel een Efteling met overnachten.

Accommodaties Efteling

Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar voor een leuke Efteling vakantie. Hieronder krijg je meer informatie over de verschillende parken en hotels bij de Efteling.

Efteling hotel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek! Boek nu een kamer in het Efteling hotel!

Foto’s Efteling hotel

Vakantiepark Efteling Loonsche land

Aan de rand van natuurgebied Loonsche Land en op loopafstand van het Efteling park ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land. Hier kijk je uit over boomtoppen en vind je hutten die bedekt zijn met duinzand en heide. Vakantiepark Efteling Loonsche Land beschikt over eenvoudige, knusse vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt van natuurlijke materialen. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Boven, op of onder de grond: dichter bij de natuur kun je niet komen! Boek nu een leuk vakantie huisje bij de Efteling.

Foto’s vakantiepark Efteling

Overnachten bij de Efteling

Loonsche land hotel

Geniet van comfort en een centraal gelegen locatie in een van de 75 kamers van het Loonsche Land Hotel. Liever een hotelkamer met de privacy van een vakantiewoning? Boek dan een themakamer midden in de natuur. Alle hotelovernachtingen zijn inclusief ontbijt en toegang tot het park gedurende het gehele verblijf. Boek nu een kamer bij de Efteling.

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen en geniet van onbeperkt toegang tot de Efteling.

In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt. Boek nu snel je vakantie bij de Efteling.

Foto’s Efteling Bosrijk

Vakantie met Efteling toegang

Ga lekker op vakantie met Efteling toegang op alle dagen van je vakantie. Boek nu snel een leuke vakantie en geniet alle dagen van alle sprookjes en attracties van de Efteling!

Tags

efteling bosrijk, Efteling hotel, aanbieding Efteling, gratis efteling, vakantiepark efteling, last minute Efteling, weekend efteling, overnachten efteling, vakantie met pretpark