Sprookjescamping

Boek een sprookjesachtige vakantie voor je kinderen!

Op de Sprookjescamping worden kinderdromen werkelijkheid. Met iedere dag een compleet animatie programma is de Sprookjescamping uniek in zijn soort en bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. De Sprookjescamping is een luxe 5 sterren camping met ruime kampeervelden met in het midden speeltuintjes voor de kinderen. Daarnaast zijn er ook een aantal verhuur mogelijkheden zoals chalets, toercaravans en ingerichte tenten. De luxe voorzieningen zoals de sfeervolle Kasteelkeuken, het subtropische waterspeelparadijs, de buitenwater speeltuin en gethematiseerde sanitair gebouwen bezorgen de gast een unieke beleving!

Een Elfjesvakantie boeken?

Vakantie met sprookjes animatie

Een vakantie met iedere dag sprookjes animatie! De kinderen zitten verwachtingsvol bij elkaar in de Sprokkelplaats, het theater van de camping. Wanneer het doek open gaat staan ze oog in oog met de Sprookjesfiguren! Zo beleven de iedere dag een nieuw avontuur tijdens de theatershow. De sprookjes camping is een beleving voor ieder kind en ouder op de leukste camping van Nederland.

De camping animatie zorgt voor een gevarieerd en vol programma. Knutselen, spelen of tandenpoetsen met een Sprookjesfiguur, alles kan op de Sprookjescamping. Ook buiten schoolvakanties en feestdagen om is er vermaak voor kinderen tot en met 10 jaar. In het laagseizoen, tijdens de midweken, is het animatieprogramma volledig gericht op de kinderen tot en met 4 jaar.

Video sprookjescamping

Er was eens…

Het is een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. ‘Het mooiste plekje!’, zegt Hannah de heldhaftige. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar dit plekje is? Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel! Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun ouder(s), grootouders of met de hele familie, geweldig kamperen! Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke dag, zelfs in het laagseizoen, animatie en een Sprookjesachtige theatershow is!

Foto’s Sprookjescamping

Tags

Vakantie met kinderen, sprookjes vakantie, vakantie met kinder animantie, kinder camping, animantie op camping, kindvriendelijke camping