Gratis naar Duinrell met vakantie op vakantiepark

Gratis naar Duinrell met vakantie op vakantiepark

Met gratis toegang Duinrell

Wie wil er nu niet gratis naar Duinrell, het leuke attractiepark in Wassenaar? Combineer je weekend of weekje weg met gratis naar Duinrell met deze super aanbieding! Dus boek en beleef een spetterende minibreak op Vakantiepark Duinrell in Wassenaar. Verblijf in een bungalowtent inclusief onbeperkt toegang tot attractiepark Duinrell! Dit krijg je voor je geld;

– Incl. toegang tot het pretpark
– Weekend/midweek bij Koko op Duinrell
– Luxe 4-6 pers. bungalowtenten

Gratis naar Duinrell


Tijdens je verblijf mag je gratis naar Duinrell. Geniet van de vele attracties voor jong en oud, Van de Waterspin en de Splash tot achtbanen en draaimolens: in Duinrell is voor iedereen veel te beleven.

Nu voor geen €440,- Maar al v.a. € 99,-* p. verblijf !

 

Bungalowtent type BT (4-6 personen)

Alle bungalowtenten van Koko Holidays staan op vlonders en het leefgedeelte is voorzien van vloerbedekking voor een prettig leefcomfort. De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok (o.a. potten, pannen, servies en bestek), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen.

Natuurlijk ontbreekt een parasol niet en is er stroom en verlichting. Er zijn twee grote slaapcabines die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen. Standaard voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,4 x 2 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1, 2, 3 of 4 éénpersoonsbedden.

Het is ook mogelijk een upgrade naar een luxere bungalowtent te boeken. Dit is inclusief stromend water, stoelkussen en magnetron (geen lodgetent).