Pretpark met overnachting

vakantie met pretpark

Vakantie met goedkoop pretpark boeken

Een Vakantie met goedkoop pretpark boeken is leuk! Ontdek de leukste vakantieparken dichtbij een pretpark of soms zelfs op het recreatiepark! Ga met het hele gezin goedkoop op vakantie dichtbij een pretpark en geniet van de leuke rustige huisjes, de te gekke kinder activiteiten en bezoek tijdens je vakantie gratis het pretpark.

Vakantie met pretpark

Veel pretparken hebben tegenwoordig de mogelijkheid om te overnachten of een complete vakantie te vieren. Bij een vakantie met pretpark zit in de meeste gevallen de entree naar het pretpark er bij inbegrepen. Geen extra kosten dus, maar een weekend of week lang genieten van het gratis pretpark met je hele gezin! Een kleine greep uit het grote aanbod:


Duinrell met overnachting

overnachten in duinrell


Iedere vakantiedag gratis toegang tot het attractiepark Duinrell, genieten van spetterend glijbaanplezier in het Tikibad, Vlakbij het strand, In de randstad, dichtbij steden als Den Haag en Leiden. Gratis toegang tot Duinrell en hele leuke huisjes, op het zelfde terrein.


Ponyparkcity, overnachten bij ponypark Slagharen


Een echte cowboy woning, een echte pony om te verzorgen én gratis toegang tot Ponypark Slagharen tijdens je hele verblijf! Een echte aanrader voor een leuke vakantie met het hele gezin.